Casimba | Online Casino | 200% + 50 Spins Bonus
Tarvitset tilin? Rekisteröidy nyt

Country Blocked

Näyttää siltä, että nykyinen olinpaikkasi on United States. Pelialan säännösten vuoksi emme voi hyväksyä pelaamista kyseisestä maasta.

Jos uskot saaneesi tämän ilmoituksen erehdyksessä, lähetäthän viestin osoitteeseen support@casimba.com

Tietosuoja- ja evästeilmoitus

Tietosuojalupauksemme

Alla olevassa Tietosuoja- ja evästeilmoituksessa selvitetään yksityiskohtaisesti, miten käsittelemme henkilötietojasi, joten suosittelemme sen lukemista kokonaan. Ymmärrämme kuitenkin myös sen, että monet elävät kiireistä elämää eikä kaikkea ehdi lukea heti, joten haluamme auttaa sinua tarjoamalla lyhyen tiivistelmän siitä, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi.  

Pääasiassa keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi vain kahdesta syystä: tarjotaksemme sinulle palvelujamme ja täyttääksemme oikeudelliset ja lainsäädännölliset velvoitteemme. Joten jos esimerkiksi haluat pelata sivustollamme, sinun täytyy rekisteröidä tili. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitsemme henkilötietojasi, kuten nimesi, käyttäjätunnuksesi, yhteystietosi, syntymäaikasi ja osoitteesi tilisi rekisteröimiseksi. Meidän on myös varmistettava henkilöllisyytesi ja että olet tarpeeksi vanha pelaamaan. Tämän vuoksi käsittelemme henkilötietojasi henkilöllisyytesi tunnistamiseen ja ikäsi vahvistamiseen.

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja varmistua siitä, että pelaat vastuullisesti.

1. Johdanto

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Tämä Tietosuoja- ja evästeilmoitus (Ilmoitus) kertoo sinulle, miten suojelemme henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme (riippumatta siitä, mistä maasta käsin vierailet sillä), tietosuojaa koskevista oikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua. Voimme muokata tätä Ilmoitusta aika ajoin. Muutokset Ilmoituksessamme tulevat voimaan, kun tarkistettu Ilmoitus julkistetaan Verkkosivustolla ja ilmoitamme sinulle tähän Ilmoitukseen tehdyistä merkittävistä muutoksista. Suosittelemme, että luet tämän Ilmoituksen aika ajoin.

Tätä Ilmoitusta tulee lukea yhdessä yleisten “Käyttöehtojemme” kanssa (sellaisina kuin ne on määritelty Verkkosivustollamme ja muissa niihin liittyvissä asiakirjoissa).

On tärkeää, että pidät henkilötietosi paikkansapitävinä ja ajan tasalla. Pidäthän meidät ajan tasalla, jos henkilötietosi muuttuvat asiakassuhteesi aikana.

2. Rekisterinpitäjä

Jos sinulla on huolenaiheita tai kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota ensin yhteyttä tietosuojavastaavaamme, jotta voimme yrittää ratkaista kyselysi, sähköpostitse privacy@casimba.com. Jos kuitenkin koet, ettemme ole ratkaisseet huolenaihettasi emmekä pysty täyttämään oikeudellisia velvoitteitamme, voit tehdä siitä ilmoituksen Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC) -valvontaviranomaiselle, joka hallinnoi yrityksemme tietosuoja-asioita. IDPC: https://idpc.org.mt/en/Pages/contact/complaints.aspx

3. Tiedot, joita keräämme sinusta

Henkilötiedot tai henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat kaikenlaisia yksittäisen henkilön tietoja, joista henkilöllisyys voidaan tunnistaa. Ne eivät sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömät tiedot). Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia henkilötietojasi, jotka sisältävät:

Henkilöllisyystiedot sisältävät etunimen, sukunimen, käyttäjätunnuksen tai vastaavan tunnuksen, siviilisäädyn, tittelin, syntymäajan ja sukupuolen.

Yhteystiedot sisältävät laskutusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä muita tietoja, jotka on ilmoitettu Verkkosivustollemme rekisteröitymisen yhteydessä, tilattaessa palveluitamme (mukaan lukien tuotekampanjat), lähetettäessä materiaalia tai pyydettäessä lisäpalveluita.

Kirjeenvaihtotiedot sisältävät tiedot, joita luovutat osallistuessasi kampanjaan tai kilpailuun, esittämällä kyselyn tai valituksen asiakaspalveluun, ilmoittaessasi ongelman Verkkosivustollamme, tai muita tallennettuja kirjeenvaihdon tietoja, jos otat meihin yhteyttä mihin tahansa asiaan liittyen. Puhelinkeskustelusi voidaan tallentaa auttamaan meitä sekä koulutuksessa että laadunhallinnassa ja kyetäksemme vastaamaan tiedusteluihin nopeasti.

Taloudelliset tiedot sisältävät pankkitilitiedot.

Tapahtumatiedot sisältävät tietoja maksuista sinulle ja sinulta sekä muita tietoja tuotteista ja palveluista, joita olet ostanut meiltä.

Tekniset tiedot sisältävät internetprotokollan (IP) osoitteen, kirjautumistietosi, selaintyypin ja -version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen liitännäisten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän sekä -alustan ja muut teknologiat laitteissa, joita käytät tämän sivuston käyttämiseen.

Profiilitiedot sisältävät käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sekä tekemäsi panostukset.

Käyttötiedot sisältävät tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme.

Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät asetuksesi koskien markkinointimme ja kolmansien osapuolten markkinoinnin vastaanottamista sekä viestintäasetuksesi, jotka löytyvät Oma tili -osiosta.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös Yhdistettyjä tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Yhdistetyt tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä laillisina henkilötietoina, koska ne eivät suoraan tai epäsuorasti paljasta henkilöllisyyttäsi.

Voimme myös kerätä tiettyjä henkilötietojasi koskevia erityisiä tietoja (esimerkiksi terveydentilastasi) sekä tietoja rikostuomioista ja lainrikkomuksista. Emme kerää näitä tietoja tavanomaisessa liiketoiminnassa, vaan ainoastaan poikkeustapauksissa, ja niitä käsitellään vain lakisääteisten tai sääntelevien velvoitteiden tai velvollisuuksien noudattamiseksi tai jos olet antanut nämä tiedot meille.

4. Jos et anna henkilötietoja

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai sopimusehtojemme mukaisesti etkä anna näitä tietoja pyydettäessä, emme välttämättä pysty täyttämään nykyistä tai vireillä olevaa sopimustamme (esimerkiksi tarjota sinulle palveluita verkkosivustollamme). Tässä tapauksessa saatamme joutua perumaan käyttämäsi tuotteemme tai palvelumme, mutta siinä tapauksessa ilmoitamme siitä sinulle.

5. Miten henkilötietojasi kerätään?

Käytämme erilaisia menetelmiä tietojen keräämiseen sinulta ja sinusta, sisältäen muun muassa:

Suorat vuorovaikutukset. Voit antaa meille henkilötietoja täyttämällä lomakkeita tai vastaamalla meille. Tämä sisältää henkilötietoja, jotka annat, kun luot tilin verkkosivustollamme; asetat panoksia tai panostat varoja peliin verkkosivustollamme; pyydät markkinointia lähetettäväksi sinulle; osallistut kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn; tai annat meille palautetta.

Automatisoidut teknologiat tai vuorovaikutus. Kun vuorovaikutat verkkosivustollamme, voimme automaattisesti kerätä tietoja laitteistasi, selaustoiminnoistasi ja toimintamalleistasi, jotka voivat sisältää henkilötietoja. Keräämme näitä henkilötietoja käyttämällä evästeitä, palvelinlokeja ja muita vastaavia teknologioita. Luethan lisätietoja alla olevasta Evästeet-osiosta.

Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet. Saatamme saada henkilötietojasi useilta kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä täydentämään sinua koskevia henkilötietojasi rikoksen ehkäisemistä tai havaitsemista sekä vastuullista pelaamista varten, kuten alla olevassa kohdassa 6 on kuvattu.

6. Miten käytämme tietojasi

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti käsittelemme henkilötietojasi vain, jos meillä on siihen laillinen peruste. Henkilötietojesi osalta nämä perusteet ovat: (i) kun ne ovat välttämättömiä tarjotaksemme sinulle palveluja sopimuksemme mukaisesti; (ii) kun meillä on velvollisuus tehdä niin oikeudellisten tai sääntelyvelvoitteiden mukaisesti; (iii) jos olet antanut suostumuksesi; ja (iv) meillä on oikeutettu syy käsitellä henkilötietojasi, mikäli nämä syyt eivät rajoita omia oikeuksiasi, vapauksiasi ja etujasi.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavien tarkoitusten ja perusteiden mukaisesti:

Tarkoitus

Laillinen peruste

Tilisi määrittäminen, uudelleenaktivoiminen, käyttö ja hallinta, mukaan lukien pyytämiesi palvelujemme tarjoaminen (mukaan lukien white label -lisenssinsaajamme)

Välttämätön sopimuksen toteuttamiseksi

Palveluihimme liittyvien kortti- ja verkkomaksujen käsittely

Välttämätön sopimuksen toteuttamiseksi

Ikäsi ja identiteettisi tarkistaminen, mukaan lukien henkilötietojen luovuttaminen tähän liittyville kolmansille osapuolille (kuten rahoituslaitoksille, luottotietoyrityksille ja iän vahvistaville tahoille)

Välttämätön lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Kampanjatarjouksista ilmoittaminen, mutta vain, jos olet valinnut vastaanottaa tällaisia tarjouksia

Suostumus (voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa)

Kumppaniemme tuotemerkkien kampanjatarjouksista ilmoittaminen, mutta vain silloin, kun olet valinnut vastaanottaa tällaisia tarjouksia

Suostumus (voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa)

Verkkomainosten ja tuotemerkin esittäminen liittyen kauppatavaroihimme, palveluihimme, kampanjoihimme ja tarjouksiimme, jotka voivat kiinnostaa sinua

Lainmukaiset syyt

Petosten, huijaamisen ja rahanpesun estäminen, Käyttöehtojen noudattamisen varmistaminen, luottoriskien vähentäminen ja pelien eheyden suojaaminen, mikä saattaa edellyttää meitä luovuttamaan henkilötietojasi ja vedonlyönti- ja pelihistoriasi kolmansille osapuolille, kuten asianomaiselle sääntelijälle, pelijärjestöille, rahoituslaitoksille sekä iän vahvistaville tahoille, poliisille ja luottotietopalveluille

Välttämätön lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Asettamiesi talletus-, käyttö- ja häviörajojen toimeenpano ja valvonta

Suostumus

Palvelumme parantaminen ja kokemuksesi mahdollisimman nautinnolliseksi tekeminen valmistelemalla tilastoja ja analyyttisiä raportteja ja analyysejä, jotka liittyvät asiakkaidemme palveluiden käyttöön

Lainmukaiset syyt

Käyttöehtojemme ja muiden sopimusten noudattaminen tai soveltaminen sekä yrityksemme, pelaajiemme tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaaminen

Välttämätön sopimuksen täyttämiseksi ja oikeudellisten tai sääntelyvelvollisuuksien noudattamiseksi

Tutkimuksen ja mielipidekyselyjen tekeminen, tekninen diagnostiikka, tutkimusanalyysit ja pelaajiltamme saatava palaute (jotka saattavat sisältää myös suorat yhteydenotot), jotta voimme ymmärtää paremmin ja parantaa palveluitamme

Lainmukaiset syyt (voit peruuttaa yhteydenottojemme vastaanottamisen milloin tahansa)

Koulutus ja laadunhallinta palvelujemme ja asiakassuhteidemme parantamiseksi (mikä voi sisältää puhelinsoittojen tallentamista)

Lainmukaiset syyt

Asiakkaidemme pelaamisen ja pelikäytäntöjen valvonta noudattaaksemme vastuullisen pelaamisen velvoitteita ja varmistaaksemme, että palvelujemme käyttösi on vastuullista (tämä voi sisältää vastuullisen pelaamisen ponnahdusikkunoita ja muita asiakasvuorovaikutustapoja)

Välttämätön lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Omaehtoisen pelitilin sulkemisen (tai jonkin muun vastuullisen pelaamisen työkalun) toimeenpano

Välttämätön lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Lähettämiisi viesteihin vastaaminen

Suostumus

Muiden palvelujen tarjoaminen tai muiden oikeudellisten tai sääntelyvelvollisuuksien noudattaminen aika ajoin

Välttämätön lakisääteisen tai sääntelevän velvoitteen noudattamisen ja/tai yhteydenoton kannalta.



Voimme käyttää ei-henkilökohtaisia tietoja (eli ei-tunnistettavia tietoja, joita ei yksinään voida yhdistää henkilöllisyyteen tai niiden avulla ottaa yhteyttä). Nämä voivat sisältää pelitietoja, teknisiä tietoja ja analyysitietoja. Emme ole sellaisenaan tietoisia käyttäjän henkilöllisyydestä, josta ei-henkilökohtaisia tietoja on kerätty. Käytämme näitä tietoja eri tarkoituksiin, kuten mainontaan, palvelujemme parantamiseen, petosten estämiseen ja verkkoanalyysin tekemiseen. Voimme kerätä näitä tietoja joko itsenäisesti tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajiemme avulla.

Kun käsittelemme henkilötietojasi edellä kuvatulla tavalla, voimme tehdä sen suoraan tai nimittää siihen konsernimme tai palveluntarjoajamme jäseniä (joita kutsutaan käsittelijöiksi) tekemään tämä puolestamme, joista kaikki noudattavat tätä Ilmoitusta ja käsittelevät henkilötietojasi puolestamme vain edellä esitettyihin tarkoituksiin.

7. Tiedonsiirto

Koska toimimme maailmanlaajuisesti, tietojesi siirtäminen Euroopan unionin ulkopuolisiin maihin voi olla välttämätöntä. Näiden maiden tietosuoja ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin Euroopan unionissa – näissä tapauksissa ryhdymme toimenpiteisiin (kuten Euroopan komission päätöksen 2010/87/EU sopimusehtojen mukaisesti, jotka löytyvät here), jotta henkilötietojesi riittävä tietosuoja voidaan varmistaa.

8. Markkinointi

Me voimme konsernina käyttää tietojasi, kuten nimeäsi, kotiosoittettasi, sähköpostiosoittettasi, puhelinnumeroasi jne. itse tai käyttämällä kolmansien osapuolten alihankkijoita tarjotaksemme sinulle Verkkosivustoamme koskevia kampanjamateriaaleja sekä tuotteita, palveluita, verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka liittyvät seuraaviin: (i) muut konsernin yritykset; (ii) white label -tuotemerkit; tai (iii) konsernin liikekumppanit ja tytäryhtiöt (yhdessä "Markkinointikumppanit"), joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Voimme myös jakaa ja paljastaa tietoja Markkinointikumppaneillemme tarjotaksemme sinulle erilaisia markkinointitarjouksia, joiden me tai meidän Markkinointikumppanimme uskovat olevan sinulle oleellisia. Markkinointikumppanimme voivat käyttää näitä tietoja erilaisiin markkinointitekniikoihin, kuten suoriin sähköposti-, posti-, tekstiviesti- ja puhelinmarkkinointitarkoituksiin.

Lähetämme sinulle markkinointiviestejä vain, jos olet hyväksynyt tällaisten viestien vastaanottamisen. Voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta enempää markkinointitarjouksia meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme ottamalla yhteyttä meihin tai seuraamalla asiaankuuluvassa viestissä olevaa linkkiä tilauksen peruuttamiseksi. Huomaathan, että vaikka olet poistunut markkinoinnin postituslistaltamme, voimme edelleen lähettää sinulle palveluun liittyviä päivityksiä ja ilmoituksia.

9. Toimintojen valvonta

Kaikki panostukset, pelit ja tilitapahtumat tallennetaan tietokonejärjestelmiimme. Suoritamme myös kaikkien tapahtumien rutiininomaista seurantaa, joka auttaa meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua ja noudattamaan lisensointi- ja sääntelyvelvollisuuksiamme.

10. Turvallisuus

Käytämme turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi valtuuttamattomilta henkilöiltä ja laittoman käsittelyn, tapaturman, tuhoamisen ja vahingoittumisen estämiseksi. Nämä suojatoimet vaihtelevat keräämiemme ja säilyttämiemme tietojen luottamuksellisuuden perusteella. Henkilötietojesi suojaaminen on meille ensisijaista, mukaan lukien rekisteröintitietosi ja kaikki meille antamasi pankki- tai luottokorttitiedot.

Suojattujen sivujemme tiedot salataan käyttämällä vähintään TLS v1.2 -salausprotokollaa. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä Verkkosivustojemme osia, olet vastuussa tämän salasanan salassapidosta.

Kaikki henkilötiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa, salataan aina siirrettäessä niitä internetin välityksellä. SSL on erityinen protokolla, joka salaa automaattisesti kaikki lähettämäsi tiedot suojatuilla sivuillamme. Palvelimemme lukee tiedot käyttäen yksityistä avainta. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötietosi, kuten pankki- tai luottokorttitiedot tai muut henkilökohtaiset tiedot, muuttuvat koodiksi, joka voidaan purkaa vain yksityisellä avaimella tai salasanalla. Jos selaimesi on asianmukaisesti määritetty, saat varoitusviestin, kun käytät ensimmäisen kerran Verkkosivuston suojattua sivua. Tämä on vain ilmoitus siitä, että Verkkosivusto suojaa tietojasi.

Valitettavasti tietojen siirto internetin välityksellä ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme kaikin keinoin suojelemaan tietojasi, emme voi taata internetin välityksellä ilmoittamiesi henkilötietojen tietoturvaa. Hyväksyt internetin käytön luonteesta johtuvat tietoturvaominaisuudet, etkä pidä meitä vastuussa mistään tietoturvarikkomuksesta, paitsi jos emme ole noudattaneet tietosuojalainsäädännön mukaisia velvoitteitamme. Oman tietosuojasi puolesta kehotamme sinua olemaan sisällyttämättä arkaluontoisia tietoja (kuten luotto-/pankkikortin numeroita) mihin tahansa meille lähettämääsi sähköpostiin.

11. Säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin käytät palveluamme ja enintään viisi vuotta sen jälkeen (ellei pidempää säilytystä vaadita lakisääteisten ja sääntelyvaatimusten mukaisesti). Pyrimme poistamaan henkilötietoja tätä nopeammin, jos niiden säilyttäminen ole tarpeen, mutta pidäthän mielessä, että voimme säilyttää henkilötietoja pidempään, jos meillä on laillinen velvollisuus tehdä niin tai jos meillä on kohtuullisesti syytä olettaa, että se on välttämätöntä liiketoimintaan liittyvistä tai oikeudellisista syistä.

12. Lailliset oikeutesi, maksut ja mitä saatamme tarvita sinulta

Pyynnöt: Tietyissä tilanteissa sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet suhteessa henkilötietoihisi. Jos haluat harjoittaa joitain alla mainittuja oikeuksia, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@casimba.com. Huomaathan kuitenkin, että kaikki oikeudet eivät ole ehdottomia.

Kulut: Henkilötietoihisi käsiksi pääseminen (tai muiden oikeuksiesi harjoittaminen) on maksutonta. Voimme kuitenkin veloittaa kohtuullisen kulun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Tällaisissa tapauksissa voimme vaihtoehtoisesti evätä pyyntösi.

Mitä saatamme tarvita sinulta: Meidän on ehkä pyydettävä sinulta tiettyjä tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja varmistamaan oikeutesi käyttää henkilötietojasi (tai harjoittaa muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide sen varmistamiseksi, ettei henkilötietoja paljasteta kenellekään henkilölle, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä kysyäksemme pyyntöösi liittyviä lisätietoja vastauksemme nopeuttamiseksi.

Vastauksen aikaraja: Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus vastauksessa voi kestää yli kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

Lailliset oikeutesi:

Henkilötietojesi tarkastuspyyntö (tunnetaan yleisesti "tietojen omistajan tarkastusoikeutena"). Voit pyytää kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi, jotta voit tarkastaa, että käsittelemme niitä laillisesti.

Pyydä hallussamme olevien henkilötietojesi oikaisua. Voit pyytää virheellisten tai epätäsmällisten tietojesi oikaisua. Tällöin saatamme kuitenkin joutua varmistamaan antamiesi uusien tietojen oikeellisuuden.

Pyydä henkilötietojesi poistamista. Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos olet käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (ks. alla), jos olemme käsitelleet tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi paikallisia lakeja noudattaaksemme. Huomaathan kuitenkin, että emme välttämättä aina voi noudattaa poistamispyyntöäsi erityisistä oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä, jotka ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntösi ajankohtana.

Vastusta henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme omaan (tai kolmansien osapuolten) oikeutettuun syyhyn ja tilanteesi vuoksi haluat vastustaa käsittelyä siitä syystä, että tunnet sen vaikuttavan perustavanlaatuisiin oikeuksiisi ja vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia, lainmukaisia ja perusteltuja syitä käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeutesi ja vapautesi.

Pyydä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän vahvistavan tietojen oikeellisuuden; (b) jos tietojen käyttömme on lainvastaista, mutta et halua meidän poistavan niitä; (c) jos haluat meidän säilyttävän tiedot, vaikka emme enää vaadi sitä, kun tarvitset niitä oikeusvaateiden laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi; tai (d) olet vastustanut tietojesi käyttöämme, mutta meidän on tarkastettava, onko meillä oikeutetusti ensisijaisia syitä käyttää niitä.

Pyydä henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Emme tällä hetkellä tarjoa tätä palvelua ja meillä on velvollisuus kertoa tämän Ilmoituksen mukaisesti, ettei tämä ole tällä hetkellä saatavilla.

Peruuta suostumuksesi milloin tahansa, jos tarvitsemme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä ei kuitenkaan vaikuta minkään käsittelyn lainmukaisuuteen ennen kuin peruutat suostumuksesi. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluja. Kerromme, jos tilanne on tämä silloin, kun peruutat suostumuksesi.

13. Tilauksen peruutus

Voimme ajoittain käyttää pelitilin yhteystietoja lähettääksemme sinulle tietoja palveluistamme, joihin olet tutustunut tai joita olet tilannut, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, uutisia tuotteista, tapahtumista, kampanjamateriaaleista ja kilpailuista. Voit halutessasi peruuttaa näiden viestien tilauksen. Voit lisäksi keskeyttää kaikkien yleisten viestien vastaanottamisen samalla, kun tärkeiden päivitysviestien vastaanottaminen pysyy voimassa. Tämän helpottamiseksi jokainen lähettämämme viesti sisältää ohjeet viestien vastaanottamisen lopettamiseksi. Huomaathan, että voimme lähettää sinulle tietyn aiheisia sähköpostiviestejä, joita et voi irtisanoa, koska pidämme niitä tärkeänä osana palvelua.

14. Kolmansien osapuolten tiedonkeruu

Muistathan, että tätä Ilmoitusta ei sovelleta kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, palveluihin tai sovelluksiin, vaikka ne olisivatkin saatavilla, ladattavissa tai muulla tavalla jaettuna Verkkosivuston kautta. Suosittelemme aina tarkastamaan tietosuojakäytännöt huolellisesti ennen henkilökohtaisten tietojen antamista kyseisille kolmansille osapuolille.

15. Yritystapahtumat

Voimme jakaa tietoja yrityskaupan tapahtuessa (esim. liiketoiminnan merkittävän osan myyminen, yritysfuusio, uudelleenjärjestely, konkurssi, yhdistäminen tai omaisuuserän myynti tai siirto sen toiminnassa) suhteessa konserniin kuuluviin yhtiöihin. Edellä mainitussa tapauksessa hankintayritys tai luovutuksensaaja ottaa itselleen tässä Ilmoituksessa kuvatut oikeudet ja velvoitteet.

16. Tietojen paljastaminen oikeudellisista syistä

Saatamme joskus joutua lakien, tuomioistuinten määräysten tai valtion viranomaisen velvoittamana paljastamaan tietynlaisia henkilötietoja. Esimerkkejä tilanteista, jossa tämä voisi tapahtua:

oikeushallinnossa; tai jos meidän on puolustettava itseämme laillisesti.

17. Evästeet ja pikselit

A: Evästeet
"Eväste" on pieni tekstitiedosto, joka sisältää pieniä määriä tietoja, jotka ladataan laitteeseesi vieraillessasi verkkosivustolla tai käyttäessäsi sovelluksia. Evästeen avulla palvelin kerää tietoja selaimesta. Voimme käyttää seuraavanlaisia evästeitä:

OLENNAISET EVÄSTEET: Evästeet, jotka ovat välttämättömiä Verkkosivuston käytön kannalta. Ilman evästeiden käyttöä osa Verkkosivustosta ei toimi oikein. Esimerkiksi tilillesi kirjauduttaessa muodostetaan istunto, jonka avulla voit selata sivustoa ja pelata pelejä;

ANALYYTTISET EVÄSTEET: Käytämme analyyttisiä evästeitä Verkkosivustomme tehokkuuden ja vierailijoiden käyttötapojen seurantaan. Nämä evästeet tarjoavat meille tietoja, joiden avulla voimme luoda parempia tuotteita käyttäjillemme ja tunnistaa alueet, jotka saattavat tarvita ylläpitoa. Käytämme tällä hetkellä Google Analyticsia, joka on suosittu Google, Inc.:n tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida, miten pelaajat käyttävät Verkkosivustoamme. Käytämme lisäksi myös kolmansien osapuolten tarjoamia analyyttisiä evästeitä;

PYSYVÄT EVÄSTEET: Nämä tallennetaan tietokoneeseesi tietyksi ajaksi, eikä niitä poisteta, kun selain suljetaan. Tällaisia evästeitä käytetään silloin, kun meidän on tunnistettava sinut toistuvien vierailujen varalta, jotta voimme esittää oikean kielisen Verkkosivuston, parantaa käyttäjäkokemusta sekä esittää erilaisia markkinointiviestejä ja mainoksia nykyisille käyttäjille;

TOIMINNALLISET EVÄSTEET: Toiminnallisia evästeitä käytetään muistamaan asetuksesi Verkkosivustollamme ja parantamaan käyttäjäkokemusta. Tämä voi sisältää useita toimintoja, kuten käyttäjätunnuksesi muistaminen tai lukemasi sivuston viestin muistiin tallentaminen, jotta sinun ei tarvitse nähdä sitä uudestaan;

ISTUNTOEVÄSTEET: Palvelin käyttää istuntoevästeitä tietojen tallentamiseen käyttäjän sivutoiminnoista, jotta käyttäjät voivat helposti jatkaa siitä, mihin he palvelimen sivuilla viimeksi jäivät.

Käytämme tällä Verkkosivustolla useita erilaisia evästeitä, jotta voimme tunnistaa sinut, seurata toimintaasi ja parantaa Verkkosivuston käyttöäsi ja kokemustasi. Käytämme lisäksi useita kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka myös asettavat evästeitä tällä Verkkosivustolla toimittaakseen meille tarjoamansa palvelut. Tällaisiin palveluihin kuuluvat, mutta eivät rajoitu näihin, palvelut, jotka auttavat meitä parantamaan Verkkosivuston käyttöäsi ja kokemustasi seuraamalla toimintaasi Verkkosivustolla, mittaamalla Verkkosivuston tehokkuutta ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta.

Me voimme ja/tai kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä keräämään tai vastaanottamaan tietoja Verkkosivustolta ja käyttämään niitä mainostaakseen sinulle muilla verkkosivustoilla. Voit tarkastella tällaisia tarkoituksia varten tällä Verkkosivustolla käytettyjä evästeitä ja keskeyttää tietojesi keräämisen ja käytön tällaiseen kohdistettuun mainontaan täältä: www.aboutads.info/choices

Jotkut pitävät häiritsevänä ajatuksena sitä, että verkkosivusto tallentaa tietoja tietokoneelle tai mobiililaitteeseen (tai muuhun) etenkin, kun näitä tietoja tallentaa ja käyttää kolmas osapuoli käyttäjän siitä tietämättä. Vaikka tämä on yleensä melko harmitonta, et välttämättä halua nähdä mainontaa, joka on kohdistettu mielenkiinnon kohteidesi mukaiseksi. Voit halutessasi estää joitain tai kaikki evästeet tai jopa poistaa jo asetetut evästeet, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, että saatat tällöin menettää joitain kyseisen sivuston toimintoja. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat kuitenkin rajoittaa evästeitä tai estää ne, voit muokata selaimesi asetuksia.

B: Pikselit
Käytämme myös pikselipohjaista seurantaa vierailun tai tapahtuman seuraamiseksi alustalla ja seurataksemme mainosten näyttökertoja. Käytämme tätä tietoa myös uudelleenmarkkinointitarkoituksiin ja sellaisten tulosten seurantaan, joiden avulla markkinointitoimintaamme optimoidaan. Voimme jakaa tällaisia tietoja (jotka ovat ei-henkilökohtaisia tietoja) mainos- ja markkinointikumppaneidemme kanssa. Katso tarkemmat tiedot markkinointikäytännöistämme kohdasta 8. Käyttäessäsi Verkkosivustoa ja palveluita hyväksyt evästeiden ja pikselien sijoittamisen laitteeseesi tämän Ilmoituksen mukaisesti.

Versio: 3.0
Päivämäärä: Päivitetty viimeksi 10th May 2018

Rekisteröidy
Live Chat